Документарец

Дивиот свет во нашите вежбални

Во одлична пародија на документарците на Анимал Планет и Нат Гео за дивиот свет на нашата планета, доаѓа документарецот за екосистемот кој вирее во нашите вежбални во кои се испреплетуваат и борат за опстанок различните групи и подгрупи на хомосапиенсот. Фали уште гласот на сер Дејвид Атенбороу и ова ќе беше врвна епизода. 

Ако се пронајдовте, уживајте и во видеото за тоа како се правеше документарецов

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија