СРЕЌНА НОВА 2016 ГОДИНА!

Топ 10 најчитани статии во 2015 година

И така помина уште една временска рамка наречена Година, овојпат со сериски број 2015. За следната си посакуваме и за нас, и за Вас уште повеќе здравје, среќа и успех на секое поле. Подоле се послани најкликаните за 2015. Среќни Празници!

1. Што кажаа седиментите од дното на Охридското езеро – апсолутен победник

2. И јас бев во Мариово

3. Бугарскиот „Полу-велосипед” веќе се вози низ светот

4.  Интервју со Д-р Горан Видоевски – рамни стапала

5. Атлета на Македонија 2015 (Видео)

6. Паљото скија на негибнати терени

7. Македонија има светски шампиони

8. Како најбрзо да ги изгубите стомачните масни наслаги?

9. Најтешкиот проект

10. Интервју со Огнена Ристовска – виновникот за HFW EXPO

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија