THE CLASSIC ALPINIST

Ули Штек – 82 за 62 епизода 2

Во првата епизода пуштена на Епик Тв пред една недела Ули зборуваше за стартот на неговиот овогодишен летен подвиг – качување на сите врвови на Алпите повисоки од 4000 метри за само 62 дена, каде тој и неговото другарче Михи користат само немоторизирани средства за транспорт меѓу дестинациите. Следи втората епизода од интересниот серијал насловен The Classic Alpinist…  

Гледајте ја претходната епизода ТУКА

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија