Како изгледа процедурата за допинг контрола

Интересно видео од соседството направено од антидопинг агенцијата на Република Србија со атлетичарката Ивана Шпановиќ за тоа што претставува и како изгледа една процедура за допинг контрола на спортисти. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија