Powerlifting day with Ivan Naunov

Заедно со Ivan Naunov растураме во кревање тежини.

Тежина 67 кг а крева 130 кг на Deadlift.

Уште 11 членови до 500 subscribers.
Бидете и вие дел од Атлетикс каналот со 489 членови, направете го тоа ТУКА.

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија