Промоции кои ќе ги задоволат сите ваши фитнес потреби!!!

ПБЦ НЕДЕЛНА ПРОМОЦИЈА !!!

ОДБРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПАКЕТ, ЗАШТЕДЕТЕ И ДОБИЈТЕ ПОДАРОК ОД НАС!!!

ПБЦ “PUMP” ПРОМОЦИЈА!!!
ЗА ВКУПНА СУМА ОД 1200 денари ВИЕ ДОБИВАТЕ:
– RED WEILER пакување од 210гр (за 35 интензивни тренинзи) ПО ЦЕНА ОД САМО 1200 денари.
– KRE-ALKALYN блистер пакување од 30 капсули (за 15 “MUSCLE PUMP” тренинзи) ПО ЦЕНА ОД САМО 490 денари.

ВКУПНА ЗАШТЕДА – 490денари!

ПБЦ “MUSCLE” ПРОМОЦИЈА!!!
ЗА СЕКОЈ КУПЕН:
1. SUPERIOR WHEY CORE (46 дози) по ЦЕНА ОД САМО 1850 денари.
2. SUPERIOR ISO-PRO ZERO (50 дози) по ЦЕНА ОД САМО 1990 денари.
ДОБИВАТЕ ПОДАРОК ХАРДКОР МАИЦА НА ПРЕРАМКИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 690 денари!

ВКУПНА ЗАШТЕДА – 690 денари!

ПБЦ “SLIM” ПРОМОЦИЈА!!!
ЗА СУМА ОД 950 денари ВИЕ ДОБИВАТЕ:
1. L-Carnitine 100.000 – пакување со 80 дневни порции во вредност од 950 денари.
2. Walden Farms – пакување од 355мл во вредност од 290 денари.

ВКУПНА ЗАШТЕДА – 290 денари!

Најдобрата комбинација за намалување на дневната калорична вредност и согорување на мастите.

ПБЦ “DESERT” ПРОМОЦИЈА!!!
За купени 3 паковања од SUPERIOR WHEY CORE – протеински оброци од 32гр, ДОБИВАТЕ ПОДАРОК еден 5Komponent протеински барс ВО ВРЕДНОСТ ОД 90 денари!
ВКУПНА ЗАШТЕДА – 90 денари!

ПРОМОЦИИТЕ СЕ ДОСТАПНИ КАЈ НАС И КАЈ НАШИТЕ ДИСТРИБУТЕРИ
Напомена: Промоцијата е со временски карактер со траење од 22.11 до 27.11 и количините се ограничени!!!

Автор

PBCMK

Скопје

Македонија