Најјакиот шпорет за зимава

Идејава за изработка на импровизиран извиднички тип на шпорет од едно парче трупец што служи во исто време и како печка за греење е генијална, се додека не дојде моментот со продужниот кабел и бормашината. Ама нејсе, ако ги имате потребните услови, идејава ја препорачуваме за некое уникатно искуство и уживање во природата. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија