Убавата Бистра и мистичниот Галичник

Викендов планинарските тури растурија низ убавите ни планини. Љуботен и Караникола беа главните големи тури на Шара, а ПК Македон организираше уште една убава на Бистра и Меденица. Уживајте во Македонија и во прекрасното видео од Искра Савовска и Борис Ристовски. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија