Драгана на „Рокенрол” полумаратон во Вегас

Викендов во Лас Вегас (САД) се одржа полумаратонска трка од серијата на трки под името Rock ‘n’ Roll. На оваа трка имаше и учесник од Македонија, тоа е Драгана Чифлиганец која ни испрати и фотографија. Драгана полумаратонската трка ја истрча за време од 2:19:57. Честитки за Драгана!

Нејзиниот официјален резултат е тука

Автор

Wizzair Skopski Maraton

Скопје

Македонија