СУПЕР ПБЦ WHEY ПРОТЕИНСКА ПРОМОЦИЈА!!!

БЕСПЛАТЕН WHEY ПРОТЕИНСКИ ОБРОК од WHEY PHASE на 4DN USA!!!

Со почеток од 16.11.2015 од 9 часот па се додека имаме на располагање од залихата наменета за оваа промоција, ќе поклонуваме протеински оброци од сурутка од Whey Phase на 4DN USA.

 

На секои ваши 500ден добивате од нас еден БЕСПЛАТЕН WHEY ПРОТЕИНСКИ ОБРОК од WHEY PHASE на 4DN USA СО КОЈ ЌЕ НАДОПОЛНИТЕ 20% ОД ВАШИТЕ ДНЕВНИ ПОТРЕБИ НА ПРОТЕИН.

И ТОА НЕ Е СЕ НА СЕКОИ НАРЕДНИ 500 денари ДОБИВАТЕ УШТЕ ПО ЕДЕН ПРОТЕИНСКИ ОБРОК:

– сметка над 500 денари = ЕДЕН ПРОТЕИНСКИ ОБРОК (24 гр. протеин)
– сметка над 1000 денари = ДВА ПРОТЕИНСКИ ОБРОЦИ (48 гр. протеин)
– сметка над 1500 денари = ТРИ ПРОТЕИНСКИ ОБРОЦИ (72 гр.протеин)

ШТО ПОВЕЌЕ КУПУВАТЕ КАЈ НАС НИЕ ВЕ НАГРАДУВАМЕ СО ПОВЕЌЕ БЕСПЛАТНИ WHEY OБРОЦИ.

Во една доза од 35гр добивате:
– 24гр Протеин
– 2гр Шеќери
– 0гр Транс масти
– 20900мг амино киселини

ИСТИОТ ОБРОК НА ДРУГО МЕСТО ЌЕ ВЕ ЧИНИ ОД 60-100 денари, А НИЕ ВИ ГО ДАВАМЕ БЕСПЛАТНО !!!

НАПОМЕНА: Промоцијата трае до потрошување на залихите наменети за оваа промоција.

www.pbc.mk
078 820 222

Автор

PBCMK

Скопје

Македонија