Шар Пла(т)нинскa идила

Си се собрале така фина екипа и во организација на ПСК „Скопска Црна Гора” на 8 ноември биле на Плат, Шар Планина. Шубао.

Камера: Искра Савовска
Монтажа: Борис Ристовски
Музика: Nikola Kodjabashia and Foltin feat. Goce Stevkovski – Cinderella Man

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија