Лонгборд – лонглајф

Квалитетна транспорт играчка за децата, а уште поголема за родителите. Единствено што треба е мазен асфалт…

Насловот од интервјуто со Зоки Бејбе нè инспирираше да го споделиме и овој изум на денешницата со слично т.е. исто објаснение во насловот. Таткото на изумот, најверојатно е и таткото на сликата (не сме сигурни) доаѓа некаде од Европа, а лонгбордов со количка за деца по име Куини иде по 600 евра парче. 

Лонгбордот можете да го најдете ТУКА

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија