Протеински палачинки без веј протеин

Кој е за палачинки со протеини? Многу едноставен рецепт, за 10 минути можете да направите доста вкусни и здрави палачинки.
Погледнете го видео за како да направите протеинска палачинка без веј. Зачленете се на нашиот YouTube канал.

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија