Најчитани статии на k4t.mk за Октомври

Проследете ги најчитаните статии од поедините категории на karas4training.com за месец октомври кои изобилуваше со одлични информации, интересни статии и фини есенски вибрации. 

КАТЕГОРИЈА ВЕСТИ

1. АТЛЕТА НА МАКЕДОНИЈА 2015 (ВИДЕО)

2. НАЈСПОРТСКО ЗАПРОСУВАЊЕ НА ГОДИНАТА

3. МАКЕДОНИЈА ОД СВЕТСКОТО ВО ХАГЕН СЕ ВРАЌА СО 27 СВЕТСКИ ТИТУЛИ


 

КАТЕГОРИЈА ТРЕНИНГ

1. ТРЕНИНГ ПЛАН ЗА СТЕГНАТА ЗАДНИЦА

2. А ЗАТОА НИЕ ВАКА ОПУШТЕНИ ПОСЛЕ ТРЧАЊЕ

3. НАША ДЕВОЈКА ВО НАШ СТИЛ


 

КАТЕГОРИЈА ИСХРАНА

1. ТОНУС – СЕМИЊА ВО ФОРМА НА ЛЕБ, БЕЗ УПОТРЕБА НА БРАШНО

2. ШТО АКО МЕДОТ Е ИСТО ТОЛКУ ШТЕТЕН КОЛКУ И ШЕЌЕРОТ?

3. ОСЛАБНЕТЕ КВАЛИТЕТНО И ПРИРОДНО СО THERMOSPEED HADRCORE


 

КАТЕГОРИЈА ПИКОЛИНО

1. КАРАТЕ ЗА СИЛА, САМОДОВЕРБА И СМИРЕНОСТ КАЈ ДЕЦАТА


 

 

КАТЕГОРИЈА НАСТАНИ

1. „СЛОБОДА НА ДВЕ ТРКАЛА” – ПРЕМИЕРА НА ДОКУМЕНТАРНИОТ ФИЛМ


 

КАТЕГОРИЈА ЕКОЛОГИКА

1. MАЛИ, ЦРВЕНИ, ЗДРАВИ И СЕ ВИКААТ ГОЏИ – ИНТЕРВЈУ СО ТАКИ ЃОРЃИЕВ


 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија