Резултати од Второто Дуатлон Првенство

Во организација на ТФМ и СК СОФКА на 01.11.2015 се ордржа Второто Дуатлон Првенство на Македонија. 

Сениор

 • 1. Стојан Поповски
 • 2. Никола Кутаноски
 • 3. Иван Бачовски

Сениорк

 • 1. Благица Јованова

Јуниори

 • 1. Стефан Стојановски
 • 2. Томас Заровски

Јуниорки

 • 1. Верица Митреска
 • 2. Сара Петреска

Мастерс

 • 1. Зоран Божинов
 • 2. Виктор Најдовски
 • 3.Томислав Максимовски

Кадети

 • 1.Александар Чавлески
 • 2. Андреј Јаковски
 • 3.Славчо Кочовски

Кадетки

 • 1. Ана Наумоска
 • 2.Елена Карамачоска
 • 3.Деспина Јулоска

Стари пионери

 • 1.Давид Мијалов
 • 2. Иво Јован Димовски
 • 3. Габриел Котески

Стари пионерки

 • 1. Екатерина Кукоска
 • 2. Ива Мандиќ
 • 3. Леа Ѓорѓиеска

Млади пионери

 • 1. Ефстасиос Стаматиу
 • 2. Војдан Тодоров
 • 3. Давор Попоски

Млади пионерки

 • 1. Тијана Переска
 • 2. Гала Христова
 • 3. Анастасија Петреска

Автор

Macedonian Triathlon Federation

Скопје

Македонија