Фатиме и Давид од Пинг понг тимот на Специјална Олимпијада Македонија

Пинг понг тимот на Специјална Олимпијада на Олимписките игри во ЛА 2015 имаше два члена, Фатиме и Давид, кои земаа два медали, две бронзи. И радоста не беше само нивна туку медалите беа радости за целата нивна училишна екипа. Погледнете ја приказната за нив.