Марк (CEO) Тунг го дава примерот со утрински џог

Утрово Марк Цукерберг (Стопанот на Фејсбук) со дел од своите соработници направи утрински џогинг од 14 километри во кинескиот град  Xi’an и даде пример за тоа како треба еден CEO на компанија да го стартува денот, дури и после долгиот лет.    

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија