„Слобода на две тркала“ – официјален тизер

Кратко и јасно – па се гледаме на ЕХО

Македонскиот документарен филм „Слобода на две тркала“ ја обработува темата на велосипедски туринг преку искуствата и авантурите на членовите на Македонската Тур де Франс Експедиција која оваа година беше на јубилејното петто патување.

Премиерата на проекцијата е закажана на отварањето на ЕХО фестивалот на планински филм кое ќе се одржи на 2 ноември во 19 часот во Кино Милениум.

Влезот е слободен, повелете на проекција.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија