Комерцијален текст

Брендот „SUPERIOR14” пристигна со најдобри цени во PBCMK

Новиот бренд во нашата понуда “SUPERIOR14” со најдобри цени во Македонија и пошироко!

SUPERIOR ISO PRO ZERO
– во 100 гр. содржи неверојатни 84 гр. WHEY ИЗОЛАТ СО 0% ШЕЌЕР, 1% МАСТИ;

– УНИКАТНО ПАКУВАЊЕ ОД 1500 гр. ПО ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД САМО 1990 денари (100 гр.=132,6 денари) – (редовна цена е 2100 денари)!

TRIBULUS TESTO 2500
– над 90% сапонини;
– Пакување од 120 капсули по ЦЕНА од САМО 990 денари!

SUPERIOR WHEY CORE
– 100% WHEY MATRIX кој во една порција од 32 гр. содржи 23,5 гр. WHEY, 5,6гр. БЦАА, 4,5 гр. ГЛУТАМИН и 0% ТРАНС МАСТИ;

– Пакување од 32 гр. ПО ЦЕНА САМО 60 денари;

– Пакување од 1500 гр. ПО ПРОМОТИВНА ЦЕНА 1850 денари (100 гр.=123 денари) редовна цена 1950 денари.

АМИНО 6300 350 ТАБЛЕТИ
– Супер вкус на портокал;

– Во една порција има 6300 мг. WHEY+MILK+BEEF ПРОТЕИН СО 0% МАСТИ, 0% ШЕЌЕРИ;

– 350 таблети ПО ЦЕНА ОД САМО 1300 денари;

CALCIUM, ZINK, MAGNESIUM
– единствената формула во која освен калциум, цинк и магнесиум додадени се и важни минерали како ФОСФОР (дикалциум фосфат), БАКАР (бакарен сулфат), Бор (борна киселина), СИЛИЦИУМ (кварц) и Глутаминска киселина (хидрохлорид).

– Пакување од 60 капсули по цена од САМО 390 денари;

CLA 2000

– највисок квалитет од активната супстанција која дава поддршка во борбата против непотребните килограми;

– Пакување од 100 капсули по цена од САМО 690 денари.

Автор

PBCMK

Скопје

Македонија