Прашање што многу почетници сакаат да го дознаат

Како да направите Deadlift

Што е мртво кревање и како се изведува вежбата? Сите овие прашања што ви се вртат во главата ги имате одговорено во следното видео.

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија