Нашиот Јунифајд тим во кошарка

Дечки, ова е нашиот Јунифајд тим во кошарка. Погледнете ја ТВ приказната за нив, за Олимписките игри Лос Анѓелес 2015, за мечевите, за другарството, за патувањето.