Започна проектот – Поделба на Голема Арена

СЦ Борис Трајковски станува поблизок до граѓаните на кои сака да им овозможи неверојатно искуство и загарантирано дружење и забава.

Имено, СЦ Борис Трајковски направи неверојатно изненадување и новитет со што големата арена,наместо да има едно централно игралиште, ја замени со три комплетно монтажно-демонтажни терени поставени по хоризонтала и тоа тениски терен,кошаркарски терен и терен за ракомет,со што ќе се намали цената за закуп за преку 50 %. Терените првенствено се наменети за тренинг и рекреација на сите.

Автор

Sportski Centar Boris Trajkovski

Скопје

Македонија