АТЛЕТА НА МАКЕДОНИЈА 2015

Фитнес Судио Енерџи учесник, а воедно и победник (Видео)

Фитнес Студио Енерџи – Прилеп на натпреварот АТЛЕТА НА МАКЕДОНИЈА излезе со свој претставник Александар Ристески.

Александар со голема поддршка од клубот кој го претставуваше го освои:

  • Прво место во категорија Јуниори до 75кг
  • Апсолутна победа во Јуниори на ниво на Македонија

Секој клуб би се гордеел со ваков успешен млад и надежен натпреварувачки кадар.

Автор

Fitness Studio Energy

Прилеп

Македонија