Забелешка: пуштете го трејлерот на цел екран и најгласно

„Малите нешта“!

Нашиот фестивал е целосно посветен на подигнување на свеста на целата заедница за грижа за околината, планините, природата… Покрај “DamNation” ова е втор филм оваа година на таа тема: одржливо живеење и размислување. Прекрасен сноуборд/доку филм кој МОРА да се погледне на голем екран!

Автор

Eho - Mountain film festival

Скопје

Македонија