HFW саемот помина во одлично светло

Оваа година македонската јавност за прв пат имаше можност во текот на еден цел викенд да присуствува на саем кој беше конкретно наменет за негување на здравите животни навики, спортот и рекреацијата, здравата исхрана и негата за нашето здравје. Health, Fitness & Wellness EXPO 2015 помина во одлично светло, впрочем, ѕирнете нешто повеќе во видеото и останете во добро расположение до следната година…

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија