Комерцијален текст

Медикус Хелп на HFW EXPO

Почитувани, од 25 до 27.09.2015 во хотел Александар Палас, Скопје, за прв пат ќе се одржи Health, Fitness & Wellness Expo, а МЕДИКУС ХЕЛП е еден од учесниците на овој настан.

Имаме чест да ве поканиме да го посетите нашиот штанд. Во рамките на настанот организираме неколку интересни активности:

– Специјални попусти на дел од производите од спортската линија за бандажирање, производи за спорт и фитнес, анатомски влошки и мемори перници.

– Бесплатна апликација на кинезитејп од страна на Дејан Ѓорѓиевски, мануелен терапевт, бовнов терапевт и НПК масер од СТУДИО АЛТЕРНАТИВА.

– Бесплатна едукација од страна на Проф. по физичко образование Кети Матиничарска и нејзиниот професионален тим од КЕТИ ФИТ, за користење на дел од производите за спорт и групни фитнес активности.

– Бесплатна презентација за превенција и корекција на рамни стапала и деформитети на ‘рбетен столб кај деца од страна на стручниот соработник од Медикус Хелп, др. Билјана Здравковска Трајанова, како и презентација за правилен раст и развој на децата низ игра од страна на стручниот тим тренери на Форца Фора.

Сметаме дека за Вас ова ќе биде добра можност да одберете и набавите она што најмногу ви одговара. 

И за крај, со посета на штандот на МЕДИКУС ХЕЛП, станувате потенцијален добитник на некои од подароците наменети само за Вас.
 

Како ќе се одвива програмата:

25.09.2015 Петок

17:30 Големо отварање наменето за широка јавност.

19:30 Завршува предвидената програма за денот

 

26.09.2015 Сабота

10:00 Почеток на официјалната програма на HFWE

11:00 – 12:00 Презентација на Interact Stage – Превенција, корекција и правилен раст на децата низ игра со Др. Билјана Здравковска Трајанова од МЕДИКУС ХЕЛП и тимот на ФОРЦА ФОРА 

14:00 – 15:00 Презентација на Burn Stage – Примена на дел од реквизитите од МЕДИКУС ХЕЛП наменети за пилатес со тимот на КЕТИ ФИТ

17:00 – 20:00 Бесплатна апликација на кинезитејп на штандот на МЕДИКУС ХЕЛП до страна на Дејан Ѓорѓиевски од СТУДИО АЛТЕРНАТИВА

20:00 Крај на официјалната програма

 

27.09.2015 Недела

10:00 Почеток на официјалната програма на HFWE

11:15 – 11:45 Презентација на Interact Stage – Почести индикации за користење на кинезитејп со Дејан Ѓорѓиевски од СТУДИО АЛТЕРНАТИВА        

11:45 – 12:15 Презентација на Interact Stage – Примена на дел од реквизитите од МЕДИКУС ХЕЛП наменети за пилатес со тимот на КЕТИ ФИТ

12:00 – 15:00 Бесплатна апликација на кинезитејп на штандот на МЕДИКУС ХЕЛП до страна на Дејан Ѓорѓиевски од СТУДИО АЛТЕРНАТИВА

16:00 – 17:00 Презентација на Burn Stage – Примена на дел од реквизитите од МЕДИКУС ХЕЛП наменети за аеробик со тимот на КЕТИ ФИТ

20:00 Крај на официјалната програма

Ве очекуваме.

Со почит, 

Тимот на МЕДИКУС ХЕЛП

Автор

Medicus Help

Скопје

Македонија