Македонската параглајдинг приказна

ИКАРО се бренд на параглајдери кои нивната нова линија на параглајдери, освеженото лого и новиот вебсајт решија да го претстават преку рекламче насловено „Македонската приказна”. 

Во главните улоги, една стара ама многу јака прилепска Пегла, нашиот про-параглајдерист Мартин Јованоски и многу многу јаки сцени од нашата ни природа. Алал вера момци за фантастичново видео.

ИКАРО е тука

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија