Совршеното тело не е лесна работа

Се викам Никола Динев од Свети Николе, имам 18 години и огромна желба да станам познат фитнес модел. Веќе две години тренирам и вежбам, и сум физички доста активен, водам здрав начин на живот и внимавам на храната. Се надевам дека со упорност ќе ја достигнам мојата желба.  

Автор

Nikola Dinev

Свети Николе

Македонија