Македонски претставници на Арнолд Класик во Мадрид

Од 25 до 27 септември во Мадрид, Шпанија ќе се одржи Арнолд Класик (Arnold Classic Europe 2015) најпрестижен спортски настан во Европа во бодибилдинг и фитнес под покровителство на светската бодибилдинг и фитнес федерација IFBB и Арнолд Шварценегер.

На наше задоволство Македонија ќе има двајца преставници, Марија Нацева (кат. Бикини) и Томица Милушевски (кат. Физик) кои ќе бидат предводени од меѓународниот судија и Претседател на ББФФМ Бобан Ѓороски. Да им посакаме успех!

ЕВЕ ШТО ГИ ОЧЕКУВА НАШИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ!!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија