Тизер

Спремни ли сте за „Крали Марко Треилс 2015“

Овој викенд, прекрасната природна сцена околу прилепските болдери е потполно спремна за најголемата и најмасовната трка во планинско трчање во Македонија. Повеќе од 170 натпреварувачи, 3 трки со различни должини и една цел. Дојдете да уживаме и да ги бодриме натпреварувачите на КМТ 2015.

Повеќе за настанот ТУКА

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија