Направи сам: Сендвич за 6 месеци?!

Типот го избира најсложениот начин за да си склопите еден од наједноставните оброци – сендвичот. Просецот подразбира самостојно одгледување на сиот зеленчук и жито, до молзење на крава и заколување на кокошка. Поентата? Најверојатно фрла поглед на значењето на сите ситни продукти кои инаку ги земаме здраво за готово…

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија