Жените растураат на шипка

Како во вертикала (еве доказ), така и во хоризонтала. Пред некое време се одржа светско првенство во уличен тренинг во Москва. Фрламе поглед само на женските настапи…

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија