Спортското лице на фрижидерчето за на плажа

Значи можело да се користи и за нешто друго освен за чување на калории во форма на јачменов сок и некој сендвич. Типов е ултимативниот летен цар што заслужува фрижидерче полно грч ладно пиво. 

 

Summer goals #sopitted

A video posted by Colton // Jerry of the Day™ (@jerryoftheday) onMay 11, 2015 at 12:06pm PDT

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија