Најстарите сурферски снимки на светот

Најстарата снимка на сурфери датира некаде од 1906 година од Ваикики, Хаваи. Замисли, уште од тогаш луѓево си имале кул животче. Телопите со мазни денешни задници се само убав пресек на зарѓаните стари снимки. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија