Шара или што?

Додека го чекаме официјалното видео за Шарпланински Скајрејс од страна на Скајранинг Србија, ѕирнете како беше неделната трка на една од нашите најубави планини, преку врвовите Пирибег и Љуботен. Ова е само мал дел од целосниот матерјал. 

Повеќе за трката ТУКА

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија