Празничен Беровски оф роуд

Банда на две тркала во состав: Саше Николовски, Дамјан Дано, Димитар Албановски и Александар Божиновски (дечкото што ни го даде видеото) офроудираше низ Берово за празничните денови. 

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија