Мотокрос на сурферски струи

Скоро две години австралискиот каскадер Роби Медисон чија специјалност e крос мотоциклизмот се обидува да го исполни неговиот сон – возење на неговиот крос на површината на водата и влегување во интересни сурферски струи. Ова е тоа што следи. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија