Македонија се закити со трет медал

Третиот медал стигна. Сребро за Албан Бајрамовски на 400 метри атлетика на Специјалната Олимпијада во Лос Анџелес. Браво!

Автор

Special Olympics Macedonia

Скопје

Македонија