Себат Ајвази освои сребро на 400 метри

Втор медал во Македонскиот тим во Лос Анџелес. Атлетичарката Себат Ајвази освои сребро на 400 метри. Браво!

Автор

Special Olympics Macedonia

Скопје

Македонија