Звуците на кампувањето

Го појачуваш троа звукот на звучниците или слушалките, го пушташ видеото и после една минути ѕвониш кај другарите да го договориш викендов, ако веќе не ти е закажан за во природа. Звуците се тие, убавината е таа, а ваше е „да се најдете некаде надвор”.

Без саундтракови, без нарации, снимени се единствено чистите форми на најчести звуци кои преовладуваат кога кампуваш во шаторче. 

Дополнително:

Звуците на параглајдингот 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија