Јога, качување, болдеринг на СКС Карпош

Супер рекреација за сите што се останати во Скопје летово на спортско качувачкиот статион Вардар на кеј.  За секого по нешто… многу болдер проблеми, многу насоки за качување, курсеви за качување за деца и возрасни.

Дополнително, секоја среда бесплатни Power Yoga вежби со Ичи и Маја.

Погоре е кратко видео од минатата среда.

Ве очекуваме!