Интер Баку – Моето второ семејство!

Веќе трета сезона сум дел од фудбалскиот клуб Интер Баку (Азербејџан) и ова видео го направив како сведок, каде накратко се прикажани моменти од нашето тимско секојдневие, тренирање, патувања, дружба, натпревари, успеси и чувство на припадност на едно големо спортско семејство.