Сабота е ден за работа и за вежбање :)

Саботна мотивација

Погледнете го нашето кратко мотивационо видео во кое правиме високо интензивен тренинг со комбинирање на комплексни вежби, морнарско јаже и јаже за скокање.

Ако ви се допадна видеото не заборавајте да направите subsribe.

Не заборавајте да го допаднете и споделите видео со вашите најблиски зашто секое споделување ни значи.

 

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија