Македонското знаме повторно „монтирано“ на финишот на #МТДФЕ

Пред две години Надица, Боби и Андон ги монтираа, како што дел од луѓето на социјалните мрежи кажуваа за македонските знамиња една од планинските етапи кога Фрум финишираше. Оваа година повторно. Прва етапа што ја следат момците од Македонската Тур де Франс Експедиција. 

Само напред за Боби и Тео кои оваа година се дел од оваа авантура – следете на #МТДФЕ

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија