Кога ајкулата ќе нападне…

Повеќекратниот светскиот шампион во сурф Мик Фанинг имаше ксмет на финалето #JBayOpen откако беше нападнат  од ајкула. Фанинг успеа да се извлече од ситуацијата без поголеми повреди, а натпреварувањето беше одложено заради неможноста да се гарантира безбедноста на натпреварувачите. Видеото е сведок на немилата и сурова сцена.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија