Кога имаш песок во изобилие…

Кога ќе споиш песок, скии, адреналински џанкис и сноуборди, добиваш мелези со педигре што се викат СендСки & СендБординг. тесната соработка помеѓу скијачите и сноуборд заедницата во Јужна Америка вроди со плод создавајќи ја Интернационалната СендСки & Сендбординг асоцијација која има за цел да ги промовира овие два спорта. Промо видеото кое подолу можете да го видите е снимено низ песочните дини во Перу, Чиле и Бразил.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија