Павловденски турнир – Виница 2015

Во склоп на одбележувањето на Павловден во Виница во организација на Општина Виница, Домот на културата “Тошо Арсов”, Музејот ”Теракота” , и Тенискиот Клуб ”Торо Спорт” , во недела на 12 јули се одржа и тениски турнир на тениските терени во Гратскиот парк во Виница.

На турнирот учествуваа 40тина деца од различна возраст и од повеќе клубови (ТК Астибо-Штип, АС Радовиш, ТК Олимпија -Илинден, ТК Торо Спорт Виница)

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија