„Ние“ сме посилни од „Јас“

Иако сурфањето на нас како нација не ни е баш најблизок спорт, рекламава маестрално моќно ја доловува сликата на целата светска заедница која се бави со јавање на Посејдон. 

 

Во партнерство со Светската Сурф Лига, Самсунг ја извади новата реклама која ја дава приказната за светската сурф заедница, од нејзините најдобри, најубави и најпозитивни, до најлошите моменти.

Интересно мото кое веднаш беше протолкувано како –  We are better than I(phone).

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија