Комерцијален текст

Попуст од 50% во Фитнес центар CYBEX за летните вежбачи

Тренирајте секој ден за половина цена во месец јули!

Во месец јули бидете редовни на тренинг во фитнес центар CYBEX за 50% (1.250 денари) од редовната чланарина 2.500 денари за секој ден. Повелете! Бидете фит, бидете здрави, чувствувајте се убаво цело лето…

Автор

SC Jane Sandanski

Скопје

Македонија