Давид Мијалов прв во Русе

Македонскиот млад триатлонец Давид Мијалов го освои првото место од вкупно 21 натпреварувач на отвореното првенство во Русе, Бугарија во категорија (родени 2003/2004) 

Автор

Macedonian Triathlon Federation

Скопје

Македонија